Feestelijke opening Vrouwenzandstraat

We hebben er even op moeten wachten maar op 21 september 2017 werd onze nieuwe locatie feestelijk geopend.

Terwijl onze kinderen op vakantie waren werd op 18 april  gestart met de verhuizing van al onze spullen van de Mayonstraat naar de Vrouwenzandstraat. Met behulp van ouders en medewerkers werd alles, voor zover mogelijk, op zijn plaats gezet en werd gestart met de verdere inrichting. Op 21 april kwamen onze kinderen terug van vakantie, op hun nieuwe adres, in een gespreid bedje. In de periode daarna werden de kamers van de kinderen en de gezamenlijke ruimtes verder aangekleed.

En nu was het dan zover dat we met een feestelijke opening onze nieuwe woonruimte met trots konden laten zien aan ouders, familie en omwonenden.  Na een inleidend toespraakje van Josée van Klaveren en een toespraak van Ineke Huibregtsen en burgemeester Don Bijl kon gestart worden met de officiële opening. Van elke groep was één cliënt uitgekozen om het lint door te knippen. Van onze groep was Harold Zwang de gelukkige.

 

Daarna was het een gezellige boel met veel muziek en diverse attracties, spelletjes, popcorn, suikerspin en natuurlijk drankjes en lekkere hapjes. De weergoden waren ons goed gezind want het was prachtig zonnig weer. We hebben veel bezoekers gehad die vol bewondering de diverse ruimtes hebben bekeken. Iedereen was vol lof over de inrichting.

Nadat om 17.00 uur alle bezoekers waren vertrokken werd alles in gereedheid gebracht voor een gezamenlijke spetterende barbecue voor alle cliënten, familie en begeleiders. Na het ijsje en een kopje koffie op de groep werd het openingsfeest om 20.00 uur afgesloten.

We kijken terug op een prachtig feest en spreken hiermee onze dank uit naar de feestcommissie.