Dayen

Dayen is geboren in 1985 en is vanuit zijn ouderlijk huis in 2003 op Klaver 6 komen wonen. Het was even de vraag of hij wel goed paste in de groep bewoners, vooral omdat Dayen, door zijn communicatie, in het eerste instantie een hoger niveau lijkt te hebben.

Over het algemeen is Dayen een heerlijke vrolijke jonge man met een bos krullen en ondeugende ogen. Dayen is altijd samen met zijn balĀ  “Ajax” Deze bal betekent voor hem veiligheid, dus waag het niet om er zo maar aan te komen. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen, dan wil hij de bal naar je toe gooien en roept dan vol enthousiasme goal!!!

Verder gaat Dayen zijn aandacht uit naar Bassie en Adriaan en is hij dol op dansen en muziek. Vier maal per week gaat Dayen naar de dagbesteding “de Boomgaard”.

In het begin hebben we als team ons handen vol gehad, want Dayen laat zich niet zo maar benaderen. We hebben met een groot team bezig geweest om de onduidelijkheden in zijn gedrag te begrijpen en de juiste omgangsvormen te vinden. Dit hebben we samen met een gedragsdeskundige een AVG-arts en de Vlaskamp-methode gedaan.

Vanaf dat moment geniet Dayen zichtbaar in zijn nieuwe thuis en gaat hij regelmatig op bezoek bij zijn moeder en zus, maar komt hij daarna weer terug naar zijn huis, Klaver 6!!!